sobota 27. marca 2010

Moje LO - RAK pre PSTdesigns

Keďže PST designs oslavuje svoje druhé narodeniny a pripravila pre nás krásne freebie, tak som sa rozhodla prispieť ku gratulantom. Asi na mňa lezie zase inšpiratívne obdobie. Kto by si to nechal pre seba, že ?




Credit is here

streda 24. marca 2010

Freebie - LOVE

Ako dopadla súťaž ? No, mne veštili šťastie v láske takže to je jasné :-)Tak som ho rozdelila a nadelila Vám nové Freebie. Verím, že sa Vám bude páčiť i napriek tomu, že v ňom nie je ani jedno jediné červené srdiečko :-)Skôr sa nesie v duchu myšlienky - Láska nie je len slovo ... Tak prosím nech sa páči užite si tiež - do-skrapovania :-) a dobrú noc ... Enjoy! And happy scrapping!


stiahnuť si ho môžete tu/download here

no a tu je už niečo pre inšpiráciu :

nedeľa 21. marca 2010

Súťažné LO

Dnes som sa rozhodla prispieť do súťaže a vykúzlila som LO z rôznych freebie-čiek WaterLO Project.
I keď vyhlásenie súťaže som sledovala od začiatku mesiaca, nie a nie aby došla inšpirácia. Nakoniec ma pritlačil asi čas :-) Ešteže mám takých tolerantných chlapov v dome :-)
for nomination in the GSO thank very much Mini-Renne

Credit is here

utorok 16. marca 2010

Freebie - Beautiful dreams

... tak freebie je už hotové, už sa len pustiť do práce .... pardón scrapovania :-) myslíte, že sa vydarilo ? :-) noo a ja už teraz viem, ako bude vyzerať to ďalšie :-)) tak sa nechajte prekvapiť, dúfam že skôr neporodím ako ho niekde vyvesím :-) čo však vzhľadom k okolnostiam vôbec nie je nepravdepodobné :-) tak držte palce nech všetko dobre dopadne ... :-)



download here/sťahovať môžete tu

nedeľa 14. marca 2010

LO spinkaj

trošku som sa pohrala a ďalšie moje Lo je v belasých farbách, čo poviete bude z neho pekné freebie ? :-)

pondelok 8. marca 2010

Freebie - Happy easter

Tak a je to tu. Moje nové freebie s témou nadchádzajúcich sviatkov Veľkej noci Vám môžem konečne ponúknuť v plnej kráse. Dúfam, že sa Vám bude páčiť ako tie ostatné. Rada privítam prípadné pripomienky a pokiaľ by ste mi chceli urobiť radosť zašlite mi Vaše Lo vytvorené len z tohto freebie. Rada si pozriem Vaše nápady, ktoré budú iste inšpirujúce pre moju ďalšiu tvorbu pre Vás.



Prepáčte, ale toto freebie už nie je možné stiahnuť. Ďakujeme za Váš záujem.

nedeľa 7. marca 2010

LO z nového Freebie

Veľmi ma potešilo, že mi oznámili začlenenie do galérií freebie a navštívilo ma za posledné dni veľa ľudí, ktorí si stiahli moju prácu. Ani som netušila, že ma nájdu tak rýchlo :-) A tak som sa rozhodla pridať niečo pre nastávajúce sviatky. Toto je ukážka z nového freebie, ktoré tu čoskoro pribudne. Samozrejme v ňom nebude chýbať slovenský a český text.